fredag 2 december 2011

Följ Clearwater Fishing Team

Igår fixade jag och Jejje lite med bloggen. Nu kan du följa oss genom att skriva in din mailadress till vänster, så får du mail när vi uppdaterat bloggen :) Vi gjorde även en banner längst ner på sidan. Check it out, bara att skrolla ner. Kommentera gärna om du diggar den! Eller om du har andra tankar/frågor om teamet eller bloggen.

Vi har varit i kontakt med ett par företag angående vår film. Tyvärr hade de inte möjlighet att trycka upp den just nu. Därför har vi bestämt att trycka den på egen hand.

Filmen heter ”Fiske – en livsstil” och är riktad till alla, fiskeintresserad eller inte. Vi vill visa människor tjusningen med fiske och natur. Den är ca 52 min lång och innehåller allt från fiske i små insjöar till blekinges omtalade gäddkust. Filmen avslutas med en drömgädda från Mien på hela 13,24 kilo och 126 cm lång.

Mer om filmen snart! :)

Som sagt har ni frågor är det bara att kommentera. Trevlig helg på er, ut på sjön och fiska!

Olof Garnegård - Clearwater Fishing TEAM

4 kommentarer:

  1. Asså,, fy faan vilken jävla gädda! Läste om den, helt otroligt.. ska bli kul att se filmen. Lycka till / Henrik

    SvaraRadera
  2. Ah, en riktig skönhet :) Tack så mycket!

    Mvh / Olof Garnegård - CWF TEAM

    SvaraRadera
  3. Tack för komplimangen angående både foto och fisketext =)

    Kan bara säga detsamma! Ska bli kul att lägga till en fiskeblogg ytterligare bland favoriterna. Fortsätt uppdatera, hoppas filmprojektet går bra. Ser fram emot att se den där grymma gäddan!

    Tight Daims!
    /Mange

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket Mange! Vad kul att höra det :) Vi ska ut och blöta dragen imorgon. Taggar med Bruce ;) Och givetvis ska vi fortsätta uppdatera. Ha det riktigt bra och skitfiske på dig!

    Olle G - Clearwater Fishing Team

    SvaraRadera